Een overzicht van alle activiteiten in de buurt

Direct meer informatie over activiteiten op het gebied van sport, cultuur en onderwijs.

Bekijk montfoort actief ook op uw
smartphone of tablet

Op montfoortactief.nl vind u een compleet overzicht van evenementen en activiteiten die in Montfoort & Linschoten plaatsvinden. Sport, cultuur, en onderwijs: er is altijd iets te doen in de gemeente!.

Tips voor Montfoort Actief? laat het ons weten!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijks nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste activiteiten.

Geen spam, meld je af op elk gewenst moment.

Informatie

Op montfoortactief.nl vind je een compleet overzicht van evenementen en activiteiten die in Montfoort & Linschoten plaatsvinden. Sport, cultuur, en onderwijs: er is altijd iets te doen in de gemeente!

Hoe werkt het?

Je vindt montfoortactief.nl gemakkelijk op je computer, via je smartphone of tablet. Montfoort Actief is een online applicatie welke je via de browser (Safari, Firefox, Internet Explorer, etc.) opent en dus niet gebonden bent aan 1 type telefoon. Eenmaal op de applicatie krijg je direct een overzicht van alle toekomstige evenementen op het gebied van sport, cultuur en onderwijs in Montfoort & Linschoten. Door op een van de evenementen te klikken krijg je meer informatie over de activiteit. Zo vind je informatie over de datum en tijd, de locatie van de activiteit en een directe link naar de vereniging of instelling welke de activiteit organiseert. Daarnaast kan je het evenement gemakkelijk delen met al je vrienden op Facebook en Twitter. Wil je iemand op een andere manier op de hoogte stellen van de activiteit of wil je de activiteit promoten via een flyer of clubblad? Mail een QR code naar jezelf! [meer informatie over QR codes vindt je hier]

Tip: Laat je vrienden weten welke activiteiten jij leuk vindt. Deel ze gemakkelijk op social media!

Gemakkelijk leuke activiteiten vinden..

Vindt je het lastig om de juiste activiteiten te vinden? Onderaan het activiteitenoverzicht vind je een gemakkelijke filteroptie. Zoek je activiteiten op maand of op interesse. We hebben de activiteiten gemakkelijk onderverdeeld in sport, cultuur en onderwijs. Weet je niet helemaal waar jouw activiteiten onderverdeeld staan? Gebruik het zoekvenster helemaal bovenaan je scherm van je mobiele telefoon. Door een zoekterm in te vullen doorzoek je de gehele kalender en vind je gemakkelijk de juiste activiteiten terug.

Tip: Altijd de beste activiteiten voor jou op een rij.. gebruik de maand en categoriefilter op www.montfoortactief.nl

Staat je favoriete activiteit of evenement er nog niet bij?

Het is mogelijk dat jouw vereniging of stichting nog geen activiteiten gedeeld heeft op montfoortactief.nl. Laat het ons weten, en wij zorgen ervoor dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn/haar activiteiten te delen met alle inwoners van de gemeente. [Klik hier]

Mede mogelijk gemaakt door